MenuSluit menu
TerugRoyco Snacks
Nieuw!
Vertrek op culinaire wereldreis met Royco Snacks

Je favoriete vakantieoord of avontuurlijke droombestemming is dichterbij dan je denkt dankzij Royco Snacks.

En het allerleukste is: jij kiest waar en wanneer je vertrekt. Onze heerlijke Royco maaltijdsnacks komen namelijk in een handige cupverpakking waardoor je ze overal mee naartoe kan nemen. Zet je Royco Snack alvast klaar in je bureaulade of de keukenkast voor je volgende XXL-pauze. Van het imposante India tot het mystieke Marokko, ontdek hier onze drie verschillende bestemmi… smaken!

Regelmatig pauzeren doet wonderen. Gun jezelf dus af en toe een momentje van welverdiende rust, weg van je scherm of vaste werkplek. Een vijfminutenpauze kan al voldoende zijn en duurt net lang genoeg om te genieten van een Royco soepje. Maar soms heb je nood aan een langere pauze of heb je zin in meer dan een tas soep, toch?  Voor die XXL-rustmomenten zijn er de Royco Snacks. Drie maaltijdsnacks in een handige cup om lekker lang van te smullen. Je kan kiezen tussen een beker met pasta of rijst voor de ultieme variatie. 

Effe lekker genieten? Ja toch! Kies uit deze drie wereldse smaakvariaties.

Pasta Carbonara

Pasta Carbonara

Een warme beker gevuld met smeuïge pasta, gesmolten kaas en gebakken stukjes varkensvlees. Is dat ook spek naar jouw bek? Giet dan snel kokend water bij je Royco Snack Pasta Carbonara en geniet van dit Italiaans feestmaal waar je maar wil. Onderweg of in de zetel? Geloof ons, het smaakt altijd!

Pasta Bolognese

Pasta Bolognese

Hét pastagerecht waarmee de Italianen de wereld veroverden, en jij de harten van je collega’s of huisgenoten. De geur van deze maaltijdsnack neemt jullie namelijk mee tot in de hak van de Italiaanse laars en terug. Sharing is caring? Deze Royco Pasta Bolognese met verse groenten is eigenlijk te lekker om te delen, hou hem dus lekker voor jezelf.

Chili

Chili Con Carne

Krijg je het al warm als je nog maar aan deze Mexicaanse klassieker denkt? Wacht dan maar tot je waterkoker klaar is. Want de geur die vrijkomt wanneer je warm water bij de Royco Chili Con Carne met verse groenten giet, is pas echt onweerstaanbaar. Geloof ons, deze snack is waarschijnlijk al op nog voor je “Mexico, Mexi-iiiico” hebt kunnen zingen. 

Effe pauzeren!

Geniet ongestoord van jouw Royco-pauze met deze screensaver.

Terug aan het werk
soup cupsoup cupsoup cupsoup cupsoup cupsoup cupsoup cup
soup cup
Hallo! Ik neem even pauze.
Kom nog eens terug binnen: