MenuSluit menu
TerugSOW

Soup of the world

Ontdek een wereld van nieuwe smaken in je soeptas! Met de drie nieuwe soepjes van Royco ligt de wereld aan je voeten. Zin in een smakelijke trip naar China, Marokko of Thailand? Haal die soeptas boven en duik in een wereld van nieuwe Royco smaken.

 

 

Tijd voor pauze?

Zet je computer in slaapstand, strek je benen en zet je schrap voor een smakelijk avontuur. Met Royco Soup of the World sturen we je smaakpapillen op wereldreis. Dus geef je pauzemoment een exotische upgrade en ontdek onze drie nieuwe, wereldse smaken: Royco China, Royco Morocco en Royco Thailand. Waar ter wereld wil jij genieten van je volgende pauze?

Royco China: jouw ticket naar het Verre Oosten

china

Eén slok van Royco China en … Nǐ hǎo! Je waant je in hartje Beijing. Deze oosterse soep is een echte smaakbom boordevol groenten, knapperige sojascheuten en een tikje cayennepeper. 

 

→ Ontdek Royco China

 

Royco Morocco: Een vleugje Marokko in elke slok

morocco

Breng de smaakvolle Marokkaanse keuken naar jouw pauzemoment. Geniet van een exotische soep met kikkererwten, ui en heerlijke specerijen die je meevoeren naar de kleurrijke souks van Marrakech. Ga je mee op pauze-avontuur? 

 

→ Ontdek Royco Morocco

 

Royco Thailand: Thailand in je soeptas

Thai

Volgende pauzebestemming? Thailand! Royco Thailand is een soepje bomvol heerlijke Thaise smaken: kip, curry en een vleugje cayennepeper. Het Verre Oosten in je mok, en dat smaakt naar meer!

 

→ Ontdek Royco Thailand