MenuSluit menu
Ava partner
getuigenis
Waarom Royco uw medewerkers beter laat werken

Het is wetenschappelijk bewezen: van pauze krijg je energie.

En de beste manier om een pauze in te vullen is het creëren van een verwenmoment met de soepen van Royco. Nog meer dan het aanbieden van koffie en water, geeft een soepautomaat blijk van net dat tikkeltje extra te doen voor medewerkers. Met de grote variëteit aan smaken, de professionele presentatiemogelijkheden en bovenal de lekkere smaak zit u gebeiteld om de perfecte pauze altijd binnen handbereik te hebben.

Royco getuigenis

Welzijn op het werk wordt een belangrijk wapen in de war for talent. En wat is beter dan pauze? Een ideale manier om medewerkers te stimuleren om even de pauzeknop om te draaien is de aanwezigheid van een Royco-soepautomaat. Het hete water dat in de kop stroomt, het praatje met de collega’s aan de automaat, het tikken van de lepel tegen de rand van de kop ...

Die ingrediënten zorgen ervoor dat u zowel fysiek als mentaal kunt deconnecteren om erna weer met vernieuwde energie verder te werken. Soep is een verwenmomentje dat de hele dag beschikbaar is, een snack die de eerste honger zal wegnemen, zonder dat u al te zwaar zondigt. Een klein gebaar dat enorm dankbaar onthaald wordt.

Dankbaar tussendoortje voor AVA                    

Iedereen kent Royco, iedereen lust Royco. Het was ook voor AVA een reden om de samenwerking aan te gaan. AVA geeft met zijn assortiment een vleugje magie aan elke mijlpaal in een mensenleven en zorgt voor inspiratie wanneer er gewerkt moet worden. Bestuurder Fay Van Weddingen: “Mijn grootvader opende 62 jaar geleden de eerste AVA winkel in Antwerpen. Sinds vorig jaar heb ik samen met mijn broer Koen de operationele leiding in handen over 50 vestigingen en een webshop.” Toen het facilitiesdepartement in 2009 voorstelde om Royco te introduceren was Van Weddingen snel overtuigd.

“Royco staat synoniem met nostalgie. Voor mij was het bijvoorbeeld een smakelijke opkikker tijdens examenperiodes. Maar ook professioneel overtuigt Royco dankzij de complete aanpak met dispenser, soep en kopjes.” Facility Manager Jan Van Mele ziet zeer veel voordelen aan de samenwerking met Royco. “AVA wilde zijn medewerkers iets meer aanbieden dan koffie, thee en water alleen. Soep is de perfecte aanvulling. Het is een dankbaar tussendoortje voor onze medewerkers. En ook de variatie in smaken doorheen het jaar wordt geapprecieerd. De gezellige momenten in de koffiecorner zijn de laatste tien jaar alleen maar gestegen. En onze omzet trouwens ook”, besluit Jan Van Mele met een knipoog.

Door Valérie Couplez

01. AVA Facility Manager Jan Van Mele: “Soep is de perfecte aanvulling. Het is een dankbaar tussendoor- tje voor onze medewerkers.”

02. Een ideale manier om medewerkers te stimuleren om even de pauzeknop om te draaien is de aanwezigheid van een Royco-soepautomaat. 

Andere getuigenissen

Getuigenis Emily Dewulf

Waarom Skyline Communications koos voor Royco Big Box

Bekijk HIER de video
getuigenis Axelle

Eutraco waardeert het gemak van de Royco vending machine

Bekijk HIER de video
Meneer

Waarom Royco soep de favoriet is van horeca-uitbater Stijn

Lees meer