MenuSluit menu
Terugbanner

Soup of the world

Ontdek een wereld van nieuwe smaken.China of Marokko? Waar ter wereld wil jij genieten van je volgende pauze? Geef je pauzemoment op het werk een exotische upgrade met 2 nieuwe smaken: Royco China en Royco Morocco. Ontdek het gamma van Royco soup of the world hier.

Pauze werkt, overal ter wereld

Je pauze op het werk krijgt een exotische upgrade met onze 2 nieuwe, wereldse smaken: Royco China en Royco Morocco. Dus, zet je computer in slaapstand, kom van je bureaustoel en stuur je smaakpapillen op wereldreis met Royco Soup of the World. Waar ter wereld wil jij genieten van je volgende pauze?

Royco China: van de waterkoker naar de Chinese muur

china B2B

Eén slok van Royco China en … “Nǐ hǎo, collega’s!” We kunnen je niet beloven dat je vloeiend Mandarijn zal praten. De lekkerste smaken uit het Verre Oosten, dat is wel een belofte. Probeer Royco China met oosterse groenten, knapperige sojascheuten en een tikje cayennepeper. Zo kan jij er meteen weer tegenaan.

→ Ontdek Royco China

Royco Morocco: jouw pauzemoment in de kleurrijke souks

Morocco B2B

De cafetaria of het koffiekot zullen nooit meer hetzelfde zijn met Royco Morocco. Waan je meteen in de kleurrijke souks van Marrakech met deze geurige soep tjokvol kikkererwten, ui en heerlijke specerijen zoals je ze alleen in Marokko vindt. En dan … op naar je volgende pauze-avontuur!

 

→ Ontdek Royco Morocco