MenuSluit menu
Royco getuigenis
getuigenis
Haal nog meer uit je pauze dankzij het Royco spaarprogramma

Bij IT consulting bedrijf Delaware is Royco al meer dan 10 jaar een vaste waarde tijdens de pauze. Christl, Receptie en facility verantwoordelijke in het kantoor in Kortrijk, en haar collega’s zouden de soepen en snacks van Royco echt niet meer kunnen missen. Net zoals het bijhorende spaarprogramma. Door samen Royco soep te drinken, sparen de werknemers van Delaware punten bijeen om hun spaarkaart te vullen. Voor elke volle kaart ontvangen ze een aantal gratis Royco producten én maken ze ook kans op een extra prijs. Kortom, met Royco halen ze pas écht het beste uit hun pauze.

Hoe leerden jullie Royco kennen?

Christl: “Onze koffieleverancier Miko Coffee Service had ook Royco in zijn assortiment en bracht ons in contact met de B2B vertegenwoordiger van Royco. Sindsdien zijn de soepen en snacks een vaste waarde in ons bedrijf. Dat is ondertussen al meer dan 10 jaar het geval. Mijn collega’s en ik zijn heel tevreden dat we Royco aangeboden krijgen tijdens onze pauzes. Velen van ons zouden deze lekkere pauzesnacks echt niet meer kunnen missen.”

Wat vinden jullie van het Royco spaarprogramma?

Christl: “Leuk! We doen ieder jaar mee aan het spaarprogramma van Royco. Wanneer de spaarkaart gevuld is, ontvangen we gratis Royco soepen en snacks maar ook andere producten zoals Royco tassen. Toch is er nog één iets dat we ook graag eens zouden winnen met onze spaarkaart, namelijk de hoofdprijs. Dat was dit jaar een leuke kickertafel.”

Zou je Royco aanraden aan andere bedrijven?

Christl: “Ik zou Royco zeker aanraden. Niet alleen de tussendoortjes maar ook het spaarprogramma is een meerwaarde voor elk bedrijf. Het is altijd leuk als klantentrouw beloond wordt.”

Andere getuigenissen

Getuigenis Emily Dewulf

Waarom Skyline Communications koos voor Royco Big Box

Bekijk HIER de video
getuigenis Axelle

Eutraco waardeert het gemak van de Royco vending machine

Bekijk HIER de video
Ava partner

Waarom Royco uw medewerkers beter laat werken

Lees meer