MenuSluit menu
Royco getuigenis
getuigenis
Waarom Royco soep de favoriet is van horeca-uitbater Stijn

Na de inspanning volgt de ontspanning. Daar weet Stijn alles van. Hij baat al 6 jaar zijn eigen cafetaria uit in Tielt. Na een uurtje sportplezier komen veel mensen genieten van een welverdiende pauze in zijn etablissement, waar sinds dag één ook een uitgebreid gamma van Royco soepen op de kaart staat. Het is volgens Stijn zonder twijfel de eenvoudigste maar vooral ook de lekkerste keuze. Bovendien vragen veel van zijn klanten ernaar. En klanten blij maken, is uiteindelijk het enige wat telt, toch?

Hoe lang werk je al met Royco en waarom?

Stijn: “Ik zit nu al 6 jaar in de horeca. Toen ik startte, heb ik meteen besloten om samen te werken met Royco. Eerst en vooral zit de prijs-kwaliteit heel goed en kan ik rekenen op een snelle en correcte service. Natuurlijk vind ik het ook belangrijk om naar mijn klanten hun mening te luisteren. Velen vragen specifiek naar Royco, dus ik serveer wat zij willen.”

Drinken je bezoekers veel Royco soep?

Stijn: “Royco wordt hier heel vaak gedronken, door jong én oud. Zeker in de winter wanneer het echt koud is buiten. Ik hoef dus geen schrik te hebben dat ik met dozen Royco blijf zitten want op drukke dagen, tijdens het weekend en in de winter, gaat er zeker een doos per dag door. Soms zijn het zelfs twee tot drie dozen op een dag. De grote variëteit aan smaken speelt daar een grote rol in. Ik heb 14 Royco smaken op de kaart staan, er is dus altijd een smaak naar ieders goesting.”

Is er een uitgesproken favoriet onder de Royco soepen die je serveert?

Stijn: “Voor mij is dat Royco Tomaat, en dat is zonder twijfel ook de meest bestelde soep hier. De smaak zit goed en het is gewoon in orde. Ik heb al eens een vergelijkende test gedaan met andere merken maar de smaak van Royco soep schiet er toch bovenuit. Het is gewoon lekker!”

Bied je ook verse soep aan?

Stijn: “Nu niet meer. Ik heb ooit eens verse soep op de kaart gezet. Daar kroop redelijk veel tijd, werk en opkuiswerk in. Maar het meest opvallende was dat mijn gasten nog steeds naar Royco soep vroegen. De tijd en energie die ik erin stak woog dus niet op tegen wat het mij uiteindelijk opleverde.Daarom is en blijft Royco soep met échte groenten voor mij de beste keuze.” 

"Het is de perfecte samenwerking met Royco. Mijn contactpersoon bij Royco komt regelmatig op bezoek en houdt ook vanop afstand contact met mij. Wanneer ik iets vraag of nodig heb, moet ik nooit lang wachten." 

Stijn
Stijn uitbater

Ben je tevreden over de ondersteuning van Royco?

Stijn: “Jazeker! Het is de perfecte samenwerking. Filip, mijn contactpersoon bij Royco, komt regelmatig op bezoek en houdt ook vanop afstand contact met mij. Wanneer ik iets vraag of nodig heb, moet ik nooit lang wachten op een antwoord of levering. Naast die service krijg ik bovendien ook ondersteunend POS materiaal. Ik gebruik momenteel alle marketingmaterialen van Royco.

Van emaille wandborden, toog- en tafelstaanders tot de vogelpik! Ook de sjaals van de Royco winteractie zijn leuk omdat ik ze kan uitdelen aan mijn klanten. Ik vind het promotiemateriaal echt een meerwaarde: het zet Royco in de kijker én het is mooi om naar te kijken. Ik heb zelfs plannen om een volledige Royco-muur te maken waar ik alle gadgets en merchandising van Royco ga ophangen. Zo zal het zéker opvallen!”

Over de Royco winteractie gesproken: wat vond je daarvan?

Stijn: “Het was een leuke actie en een goede manier om Royco nog eens extra in de verf te zetten. Bovendien zag ik dat klanten er ook echt plezier aan beleefden. De sjaal die ze konden winnen, werd heel enthousiast onthaald.. Het was voor mij ook leuk om te zien hoe jonge gastjes het krasbiljet ontdekten terwijl ze hun soepje zaten te drinken. Als je ze dan na vijf minuten laaiend enthousiast aan de toog zag staan om te vertellen dat ze gewonnen hadden, dat is echt leuk. Als de kinderen tevreden zijn, zijn de ouders dat ook. En dat maakt mij dan weer blij.”

Andere getuigenissen

Getuigenis Emily Dewulf

Waarom Skyline Communications koos voor Royco Big Box

Bekijk HIER de video
getuigenis Axelle

Eutraco waardeert het gemak van de Royco vending machine

Bekijk HIER de video
Ava partner

Waarom Royco uw medewerkers beter laat werken

Lees meer